Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

15η Athens Xclusive Designers Week

  

 15η Athens Xclusive Designers Week/Save-the-Date
Η διεθνής εβδομάδα μόδα της Αθήνας από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου 2014, στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής!
Για 15η φορά ο παλμός της ελληνικής μόδας χτυπά δυνατά στην Αθήνα!

Η Athens Xclusive Designers Week έχει τη χαρά να ανακοινώσει επίσημα τις ημερομηνίες διεξαγωγής της επόμενης διοργάνωσης της για την παρουσίαση των τάσεων Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 - 2015: Από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου 2014, η διεθνής εβδομάδα μόδας πραγματοποιείται για 15η φορά, στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής στη Λεωφόρο Συγγρού!

Η ΑXDW συνεχίζει να προωθεί τους Έλληνες σχεδιαστές εντός και εκτός συνόρων, ενώ παράλληλα τους φέρνει σε επαφή με τις αγορές του εξωτερικού και τους εκπροσώπους τους, μέσα από ένα δίκτυο συνεργασιών με σημαντικούς φορείς του κλάδου της ένδυσης και με άλλες διεθνείς διοργανώσεις μόδας.

Σημαντικοί σχεδιαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρωτοεμφανιζόμενα ταλέντα που διαγωνίζονται στο θεσμό των New Designers Awards για σημαντικά έπαθλα, και μοναδικά παράλληλα δρώμενα συνθέτουν τη 15η AXDW.


15η ATHENS XCLUSIVE DESIGNERS WEEK
Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 - 2015
28 – 31 Μαρτίου 2014
Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής (Συγγρού 103-105)




Η AXDW επιβραβεύει ακόμα ένα νέο σχεδιαστικό ταλέντο:  H Σταυριάννα Γεωργιάδη αναδείχθηκε η νικήτρια του Fashion Design Project μέσω της online ψηφοφορίας του κοινού!

Μετά από ένα μήνα, η online ψηφοφορία  του κοινού για τον ανοικτό διαγωνισμό σχεδίου Fashion Design Project της 14ης Athens Xclusive Designers Week, ολοκληρώθηκε, ανακηρύσσοντας τη μεγάλη νικήτρια: η Σταυριάννα Γεωργιάδη συγκέντρωσε 1032 ψήφους και κέρδισε την 1η θέση ανάμεσα στα 46 υποψήφια έργα που δημιουργήθηκαν από νέα ταλέντα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Αθήνας!

Η Σταυριάννα είναι 21 ετών και έχει σπουδάσει στη σχολή σχεδίου ΠΛΑΚΑΣ, στο τμήμα Fashion Design του De Montfort University of Leicester  της Αγγλίας ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη μόδα στα ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Μεγάλη Μούσα της θεωρεί την Ελληνική Φύση που αναδεικνύει την πολυτέλεια του απλού κάτω από το Απολλώνιο φως.

Με την κατάκτηση της 1ης θέσης στην ψηφοφορία του Fashion Design Project, η Σταυριάννα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα New Designers Awards της 15ης Athens Xlcusive Designers Week, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Μαρτίου, έχοντας την ευκαιρία να παρουσιάσει τη δουλειά της στον κόσμο του κλάδου της μόδας και στο ευρύ κοινό!

Η Athens Xclusive Designers Week συνεχίζει με χαρά να υποστηρίζει τα νέα σχεδιαστικά ταλέντα, να τα αναδεικνύει, να τα επιβραβεύει και να τους προσφέρει ευκαιρίες για να προβάλουν τη δουλειά τους, διεκδικώντας μια θέση στη βιομηχανία της μόδας!





Η 15η Athens Xclusive Designers Week υποδέχεται τον διεθνώς καταξιωμένο σχεδιαστή μόδας Άγγελο Μπράτη!
29 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2014, Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής

Η Athens Xclusive Designers Week με μεγάλη χαρά υποδέχεται τον διεθνώς καταξιωμένο Έλληνα σχεδιαστή μόδας Άγγελο Μπράτη.
Ο σχεδιαστής έρχεται από το Μιλάνο για την παρουσίαση της νέας συλλογής του A/W 2014 – 2015 στο πλαίσιο της διεθνούς εβδομάδας μόδας της Αθήνας, που θα λάβει χώρα από τις 29 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής.

Ο Άγγελος Μπράτης ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο Μιλάνο, έχοντας καταφέρει να παρουσιάσει τις συλλογές του στις σημαντικότερες εβδομάδες μόδας ανά τον κόσμο: Νέα Υόρκη, Παρίσι, Άμστερνταμ, Ρώμη και Μιλάνο! Τον Ιούλιο του 2011, κέρδισε το 1ο βραβείο στον ετήσιο διαγωνισμό νέων σχεδιαστών της εβδομάδας μόδας της Ρώμης «Who Is On Next?», προσθέτοντας στο βιογραφικό του μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση με διεθνή αναγνώριση.
Το φως και η κίνηση είναι βασικά στοιχεία των δημιουργιών του, που εναρμονίζονται απόλυτα με μια αληθινή αίσθηση γεωμετρίας και αρχιτεκτονικής. Ρούχα fluid που ακολουθούν την κίνηση της πασαρέλας και παίρνουν τη μορφή του σώματος που τα φοράει, ενώ διακατέχονται από μια αυθεντική ελληνικότητα και περίπλοκη απλότητα.

Η διεθνής εβδομάδα μόδας Athens Xclusive Designers Week, από την ίδρυσή της, υποστηριζει και προωθεί  τους Έλληνες σχεδιαστές που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, των οποίων η διεθνής αναγνώριση και καταξίωση αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για τους νέους σχεδιαστές και για το χώρο της ελληνικής μόδας εν γένει.

Η 15η AXDW παρουσιάζει τις τάσεις για τη νέα σεζόν με σημαντικούς σχεδιαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρωτοεμφανιζόμενα ταλέντα που διαγωνίζονται στο θεσμό των New Designers Awards για σημαντικά έπαθλα, και μοναδικά παράλληλα δρώμενα!





Χορεύετε; Ο γαλλικός οίκος Cacharel σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό «φθινοπωρινό χορό» στην πασαρέλα της 15ης Athens Xclusive Designers Week!
29 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2014, Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής

Ο οίκος μόδας Cacharel θα συμμετάσχει στη 15η Athens Xclusive Designers Week με την παρουσίαση της νέας συλλογής του F/W 2014 – 2015 “Autumn Dance”, που θα έρθει κατευθείαν από το Παρίσι για την πασαρέλα της διεθνούς εβδομάδας μόδας της Αθήνας.

Από το 1958, Cacharel σημαίνει ρομαντισμός, δημιουργίες με ποιητική και ονειρική διάσταση, ενώ η iconic δημιουργία Cacharel είναι η crepe μπλούζα του οίκου!
Μετά από πολλούς σχεδιαστές που έχουν σχεδιάσει για τον οίκο, αυτή η συλλογή σχεδιάστηκε από το Cacharel design studio, μια ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών και καλλιτεχνών που δίνουν μια νέα πνοή: οι νέες δημιουργίες μας προσκαλούν σε ένα χορό, έντονο και ρομαντικό, γεμάτο αυθορμητισμό και εκπλήξεις, με μια αίσθηση ελευθερίας και συνδυασμούς διαφορετικών στοιχείων.

Η AXDW από την ίδρυσή της φιλοξενεί σημαντικούς διεθνείς οίκους και σχεδιαστές μόδας, δίνοντας την ευκαιρία στο αθηναϊκό κοινό να δει από κοντά τις συλλογές τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα εκδηλώσεων της 15ης AXDW θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα.





Το Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής τελεί υπό τη διαχείριση του Athenaeum InterContinental Athens.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα και στις επίσημες σελίδες της στα social media:

www.axdw.gr    facebook.com/axdweek    twitter.com/AXDWeek youtube.com/AXDWeek     instagram.com/axdweek   pinterest.com/axdweek







2 σχόλια: